L’ODS 12 tracta sobre la producció i consum responsable. Els quals s’explicaran els diferents tipus de producció i el que aquests produeixen sobre: l’ésser humà, planeta i animals. 


 
El consum i la producció sostenibles consisteixen a fer més i millor amb menys. També es tracta de desvincular el creixement econòmic de la degradació mediambiental, augmentar l’eficiència de recursos i promoure estils de vida sostenibles. 
 
El consum i la producció sostenibles, també poden contribuir de manera substancial a la mitigació de la pobresa,a la transició cap a economies verdes i amb baixes emissions de carboni. 

Objectius

També té diferents metes que es volen complir:

-D’aquí a 2030, aconseguir la gestió sostenible i l’ús eficient dels recursos naturals 

-Reduir a la meitat el desaprofitament d’aliments en l’àmbit dels consumidors i les pèrdues d’aliments en les cadenes de producció i subministrament.

Alentar a les empreses, en especial les grans empreses i les empreses transnacionals, a què adoptin practiqués sostenibles i incorporin informació sobre la sostenibilitat en el seu cicle de presentació d’informes.

D’aquí a 2030, assegurar que les persones de tot el món tinguin la informació i els coneixements pertinents per al desenvolupament sostenible i els estils de vida en harmonia amb la naturalesa.

 Ajudar els països en desenvolupament a enfortir la seva capacitat científica i tecnològica per a avançar cap a modalitats de consum i producció més sostenibles.

I més objectius que no hem mencionat.

Amb això el que es vol aconseguir en aquest ODS és un món més sostenible tant a l’hora de produir com de consumir.

Ja que en un futur no molt llunyà si es continua consumint com es fa avui dia podria portar conseqüències dolentes per a tothom.

Categories: IniciODS

Twitter
Instagram