Tots hem de contribuir a aquesta causa si volem que el futur sigui un lloc agradable i les futures generacions puguin viure en pau.

Consum responsable

El consum responsable depèn de dues coses. La primera és la reducció del consum, és a dir, comprar només allò que realment es necessita. La segona és comprar amb criteris socials i mediambientals, és a dir, no em guiaré només pel preu (rebaixes) o l’estètica.

Contribuir al consum responsable

Què podem fer com a consumidors?

Òbviament, els consumidors són essencials en el consum massiu, però també en la producció massiva, atès que aquesta producció es deu al consumisme que tenim en l’actualitat.

El primer que hauríem de fer en cas que vulguem canviar el nostre hàbit de consum (la qual cosa és molt recomanable) és seguir els consells de l’apartat com reduir el consum massiu i també buscar altres coses que podem fer per a tenir un consum responsable.

Una altra manera de contribuir és com ja hem explicat anteriorment és a través de la difusió, és a dir, que comparteixis per les xarxes socials aquest post i altres que puguis trobar per Internet relacionat amb aquest tema.

Contribuir amb les xarxes socials.

Tampoc es pot deixar de costat el boca a boca; és una tècnica molt bona per a donar a conèixer un tema a molta gent. Segons un estudi realitzat per Nielsen; s’indicava que el 84% dels consumidors confiava més en les recomanacions d’algú que coneixia que en els procedents de qualsevol altra font.

Categories: Com contribuir

Twitter
Instagram